سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ دراینباره گفت: از مدتی قبل تعدادی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا پایتخت مدعی شدند شخصی ناشناس با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری آن ها در شبکه های اجتماعی اقدام به اخاذی از مخاطبان آن ها کرده است.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: صحبت مشترک شکات پرونده در اظهاراتشان این بود که مدتی قبل در یک کانال تلگرامی یک نرم افزار هک خریداری کردند و پس از نصب آن تلفن همراه خودشان هک شده است و بعد از آن شخصی ناشناس با دسترسی غیرمجاز به حساب های کاربریشان از مخطبین آن ها اخاذی کرده است.
معظمی گودرزی افزود: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و با بررسی ها فنی و سایبری موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند و پس از تشریفات قضایی متهم که یک پسربچه ۱۶ساله بود به پلیس فتا منتقل شد.
وی با اشاره به افزایش تعداد شکات پرونده به بیش از ۸۰ نفر گفت: این نوجوان ۱۶ ساله پس از حضور در پلیس فتا گفت با دسترسی غیرمجاز به حساب های کاربری کسانی که متقاضی دریافت برنامه هک بودند به مخاطبان آن ها پیام داده و از آن ها درخواست وجه کرده و فکر نمی کرده که پلیس بتواند او را پیدا کند.
معظمی گودرزی با اشاره به لزوم فعالسازی تایید هویت دومرحله ای برای حساب های کاربری شبکه های اجتماعی به شهروندان توصیه کرد: از نصب برنامه از منابع نامعتبر جدا خودداری کرده و هنگام فعالیت در شبکههای اجتماعی تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی را رعایت کنید.
نظر شما